Zoeken
GEDRAGSTHERAPIE
Reageert je hond agressief naar mensen of soortgenoten? Luistert hij niet en gromt hij daarbij? Dit gedrag gaat niet vanzelf over. Laat mij je helpen, zodat je hond lekkerder in zijn vel komt te zitten en de balans zich weer herstelt. Hoe eerder je een gedragsprobleem herkent, des te sneller kan dit worden verholpen. Ongewenst gedrag zou kunnen zijn:

Hyperactief
Trekken aan de riem
Veelvuldig blaffen / Te waaks zijn
Niet willen luisteren
Uitvallen naar honden, fietsers en voetgangers
Onzindelijkheid, angst
Niet alleen thuis kunnen zijn
Opspringen of opdringerig gedrag bij bezoek
Voedselnijd, sloopgedrag.....     
 
EEN HONDENLEVEN LANG GRATIS ADVIES
Je krijgt inzicht in het gedrag van je hond;
Je leert probleemgedrag herkennen en voorkomen;
Consult aan huis, met eventueel een vervolg;
Vragenformulier + stappenplan op maat;
Levenslange nazorg, telefonisch of per mail.

Ik kom bij je thuis, waarbij ik de hond in zijn vertrouwde omgeving zal observeren. Belangrijk omdat je hond dan reageert zoals hij dit gewend is om te doen. Er wordt niet alleen gekeken naar de leefomgeving van je hond maar ook naar de dagelijkse routine. Via de mail ontvang je een vragenlijst, die we tijdens het consult doornemen. Het intakegesprek duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Hierna bespreken we een doelgerichte therapie, waarbij het gedrag van je hond verbetert. Na afloop krijg je de aanwijzingen op papier zodat je zelfstandig met je hond aan de slag kunt. Belangrijk is dat alle gezinsleden (de roedel) aanwezig zijn.

Je leert
de vier elementen van de B.L.A.F. training in praktijk te brengen. Hoe je de juiste signalen moet afgeven, zodat je op hetzelfde niveau met je hond communiceert. Je leert hoe je het beste met je hond kunt samenwerken, zodat ongewenst gedrag verdwijnt. Hierna volgt telefonisch of via de mail contact, waarbij we de voortgang bespreken. Na afloop geldt voor jou en je hond een hondenleven lang gratis advies per mail, telefoon of via de whatsapp.

 
Petra, begeleiding van dier én mens
Tel: 06-105 65 852

Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Westoverledingen +31 (0)6-105 65 852