Zoeken
BCA THERAPIE

HERSTEL VAN HET NATUURLIJK EVENWICHT

Door mijn opleidingen heb ik verschillende disciplines geleerd, waarmee een eigen therapie ontwikkeld is. Deze heb ik 
Balance & Care for Animals (BCA therapie) genoemd. Een BCA behandeling kan uit verschillende elementen zijn samengesteld:

Therapie, massage & bodywork
Voedingsadvies en ondersteuning in de vorm van natuurlijke middelen
(bloesemremedies, kruiden, essentiele olien, voeding en/of supplementen)
Advies omgang, training, huisvesting etc.... 

BCA therapie werkt in op de fysieke, mentale en spirituele lagen van het lichaam om het natuurlijk evenwicht te herstellen.
Bloesemremedies werken hierbij in op het herstel van de balans en kruiden werken op het lichaam en de emoties. Voedingssupplementen kunnen worden ingezet als extra ondersteuning voor het lichaam. Essentiële oliën helpen bij lichamelijke klachten en emoties. Door verschillende disciplines te combineren wordt het effect versterkt. Hiermee bereiken we het beste resultaat!

Wanneer het lichaam niet in balans is kunnen er allerlei blokkades ontstaan. Bewegingsproblemen door pijn, angst en spanningen, wat weer tot gedragsproblemen kan leiden. BCA therapie is er op gericht om verstoringen op te sporen en het ritme van de beweging te herstellen. Ik voel waar de blokkades zitten en waar de doorstroming stagneert. Met lichte aanrakingen in combinatie met verschillende technieken en mijn intentie, kan ik de doorstroming weer op gang brengen. De rust en diepe ontspanning die daardoor ontstaat, zorgt ervoor dat de doorstroming weer op gang komt en zet het lichaam aan tot herstel. BCA is een krachtige methode en wordt preventief ingezet om te zorgen dat een dier in balans blijft. De werking van het zenuw- en hormoonstelsel, het immuunsysteem en de functies van het lichaam krijgen hierdoor een flinke stimulans.

Soms is het niet mogelijk om langs te komen of is er direct ondersteuning nodig. Een healing op afstand biedt dan uitkomst en is buitengewoon effectief. Het dier hoeft niet vervoerd te worden en kan in zijn vertrouwde omgeving een behandeling ontvangen. Dit is bij uitstek geschikt voor dieren die snel worden afgeleid, die door pijn de aanraking niet kunnen verdragen of wilde dieren. Blessures en wonden genezen sneller en vaak mooier, waardoor er minder littekens ontstaan. Voor snel herstel na een operatie en bij begeleiding in de laatste levensfase.
 
BCA therapie kan een goede ondersteuning zijn maar vervangt geen dierenarts. Bij acute problemen dient u direct contact op te nemen met een dierenarts!


Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852