Zoeken
Puppy Groom Arrangement

Het 123stappenplan
Via een 3-stappenplan kunt u uw pup kennis laten maken met de trimsalon. Uw puppy raakt spelenderwijs gewend aan het trimmen en aan de geluiden in de salon. Bij elk volgend bezoek zal uw pup rustiger zijn en steeds meer op zijn of haar gemak. Het zou jammer zijn als de vacht van uw puppy al volledig verklit of vervilt is geraakt. Er is dan nog maar 1 oplossing, en dat is de vacht kort scheren!! Vachtverzorging  is voor elke hond noodzakelijk! U houdt hiermee de vacht gezond en in conditie, zodat er geen huidproblemen ontstaan (jeuk, huidontsteking en parasieten). Het stappenplan voor een pup ziet er als volgt uit:

 1e Kennismaking (8 - 12 wkn)
Ook een 1e kennismaking met de trimsalon behoort tot de socialistatieperiode van uw pup! Kom hiervoor gezellig langs met uw pup in de salon. De pup kan even rondsnuffelen en krijgt wat lekkers tussendoor. Tijdens het rondsnuffelen gaan we wat geluiden maken die bij een trimsalon horen. Zo leert de pup dat een trimsalon een plek is waar hij zich op zijn gemak kan voelen. Na een knuffel en een beloning neemt u de ontspannen pup weer mee naar huis. Deze 1e kennismaking is gratis!

12 Puppy Groom (12 - 16 wkn)
Na de 1e kennismaking volgt een 1e puppygroom
. Alle tijd die nodig is, nemen we om uw pup lekker te kunnen verwennen. Uw pup wordt gewassen, nageltjes worden geknipt en de haren bij de oogjes worden verwijderd. Tijdens de puppygroom wordt er regelmatig een pauze ingelast met een lekkere beloning er bij. Als u uw puppy weer komt ophalen krijgt u een vachtverzorgingsadvies. U leert hoe u de vacht thuis het beste kunt verzorgen. De puppy groom kost € 22,50.

123 1e Volledige trimbeurt (vanaf 16 wkn)
 Uw pup krijgt nu zijn 1e volledige trimbeurt, in de vorm van een passie groom arrangement. Als u de eerste 2 stappen goed heeft doorlopen, dan wordt de 1e volledige trimbeurt een succes! Na binnenkomst wordt de vachtconditie van uw pup nog eens goed bekeken en bespreken we uw wensen. Er worden trimtechnieken toegepast die passen bij de vachtsoort èn in het belang zijn van uw hond. Zodra de trimbeurt afgegrond is, neem ik contact met u op. Tot u hier bent aangekomen, wordt uw pup natuurlijk schandalig verwend. Tot een leeftijd van 5 maanden betaalt u voor deze trimbeurt € 35,-.

  
Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852