Zoeken

Voordat u uw dier naar de trimsalon brengt..


HUISREGELS
1. Vergeet niet bij uw eerste bezoek het dierenpaspoort mee te nemen 
2. Laat uw hond van te voren goed uit! Heel vervelend als hij zolang zijn behoefte moet ophouden en voor mij niet prettig als de behoefte op tafel gedeponeerd wordt.
3. Soms is het beter om niet bij de behandeling aanwezig te zijn. Wilt u dat toch, dan kan de trimbeurt hierdoor meer tijd in beslag kan nemen. De hond wordt door uw aanwezigheid afgeleid en zoekt bij angst of onzekerheid uw steun. Probeer dit te negeren, zodat u niet uw hond zijn gevoelens en het gedrag van uw hond versterkt.
4. Breng uw hond zo droog mogelijk, een natte vacht is onhandelbaar. Vooraf wassen is niet nodig.
5. Vlooivrij. Dit voorkomt besmetting van de salon en andere honden. Heeft uw hond toch vlooien, dan worden anti-vlooienmiddelen in rekening gebracht. 
6. Zorg dat u op de afgesproken tijd komt of annuleer ruim van te voren. In verband met de planning minimaal 48 uur, zodat er geen kosten in rekening hoeven worden gebracht.
7. Heeft uw huisdier een besmettelijke aandoening (kennelhoest, ringworm, vachtmijt..) dan wil ik dat graag van te voren weten.
8. Heeft uw huisdier medische afwijkingen of medische klachten, vermeld dit bij het maken van een afspraak. Misschien zijn er bepaalde beperkingen, bijvoorbeeld uw hond is op leeftijd. Hier kan ik dan rekening mee houden en een extra pauze inlassen. 
9. Is uw hond loops, probeer de trimbeurt dan ervoor of erna te plannen. Dit voorkomt conflicten met andere honden (reuen), zij ruiken dit en kunnen erg onrustig worden. Daarnaast is het ook zo dat niet alle vachten te behandelen zijn tijdens de loopsheid.
10. Wanneer uw hond agressie toont, vooraf melden.

  
Passie voor Dieren
Balance & Care for Animals

Waar het welzijn van uw dier voorop staat!
Burdineweg 7, 9078PW Oudebildtzijl, Friesland, 06-105 65 852